Revisie en speciale seals

Bij Wesealit kunt u terecht voor nieuw levering, revisie en modificatie van ieder standaard- en special mechanical seal, ongeacht het merk of type.

Bij Wesealit geloven we in het leveren van hoogwaardige mechanical seals en het bieden van uitstekende klantondersteuning. Als specialist leveren en reviseren wij standaard mechanical seals maar ontwikkelen ook op maat gemaakte mechanical seals voor uiteenlopende toepassingen. Onze kernwaarden zijn kennis, kwaliteit en service, wij noemen dit het DNA van ons familiebedrijf.

Onze unieke aanpak:

Speciale mechanical seals: Wesealit staat bekend om het ontwikkelen van op maat gemaakte mechanical seals die voldoen aan specifieke behoeften van onze klanten. Onze expertise stelt ons in staat om oplossingen te bieden voor zelfs de meest uitdagende toepassingen.

Mechanical seal revisiewerkplaats: In onze goed uitgeruste sealwerkplaats staan vakmensen klaar om ieder mechanical seal met precisie en zorg te reviseren. Dit stelt ons in staat om snel actie te kunnen ondernemen wanneer er een calamiteit optreed bij de klant. Uw seal wordt weer in topconditie terug geleverd.

Ruime mechanical seal voorraad: Ons uitgebreide magazijn herbergt een breed scala aan verschillende typen mechanical seals, klaar voor directe levering. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op de behoeften van de klant en om onmiddellijk te voorzien in hun afdichtingsvereisten.

Ondersteunen en ontzorgen: Wesealit fungeert als een betrouwbare partner die u volledig kan ontzorgen op het gebied van afdichtingstechniek. Wij begrijpen uw behoeften en zijn er om oplossingen te bieden die standtijden zullen verlengen.

Investeren en innoveren: Ons bedrijf blijft zich verder ontwikkelen door blijvend te investeren in processen, machines, apparatuur en training. Door voortdurende innovatie streven we naar continu verbetering van ons bedrijf en de producten die we leveren.

Snelle respons: Het voordeel aan een familiebedrijf als mechanical seal specialist is dat wij geen logge organisatie zijn. Door korte communicatielijnen zijn we in staat om snel te schakelen en onze klanten snel van dienst te zijn.

Bij Wesealit gaan we verder dan alleen het leveren van mechanical seals; wij streven naar het
ontzorgen van de klant en oplossingen die uw proces zullen verbeteren. Kiest u ook voor kennis,
kwaliteit en service? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

“Wesealit onderscheidt zich door het ontwikkelen van speciale mechanical seals en het ondersteunen van de klant.’’
Relevante
certificeringen
Producten geleverd door Wesealit voldoen aan hoge eisen. Een greep uit de diverse mogelijkheden waarmee dit tot stand komt. Vraag naar de opties of vertel ons uw specifieke certificeringswensen.