Uw mechanical seal specialist

Bij Wesealit geloven we in het leveren van hoogwaardige mechanical seals en het bieden van uitstekende klantondersteuning. Als specialist leveren en reviseren wij standaard mechanical seals maar ontwikkelen ook op maat gemaakte mechanical seals voor uiteenlopende toepassingen.

“Kennis, kwaliteit en service zit in het DNA bij iedereen binnen ons familiebedrijf.’’

Wesealit is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in mechanical seals, een unieke combinatie dat veel voordelen met zich meebrengt. Een familiebedrijf kenmerkt zich door haar betrokkenheid en lange termijnvisie, kenmerken die ontzettend belangrijk zijn in de wereld van de afdichtingen.

Ons specialisme ligt in het verzorgen van de beste afdichting voor uw pompen, mixers en andere rotating equipment. Of u nu een mechanical seal van een ander merk gebruikt of zich in een specifieke industrietak bevindt, wij kunnen u helpen met al uw asafdichtingen.

Onze werkplaats is uitgerust om ieder mechanical seal te reviseren of indien nodig nieuwe seals uit onze ruime voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij snel en effectief werken, zodat u altijd op korte termijn kunt beschikken over een goed werkende afdichting.

Bij Wesealit streven we ernaar om voor iedere situatie de beste oplossing te vinden. Onze focus ligt op kennis, kwaliteit en service op het gebied van mechanical seals. We begrijpen dat een probleemloos productieproces van groot belang is, met onze ervaring en expertise in afdichtingen willen we u graag ondersteunen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor al uw mechanical seals of andere afdichtingen, dan bent u bij Wesealit aan het juiste adres. We staan klaar om u te helpen en streven ernaar om uw productieproces soepel te laten verlopen.

Relevante
certificeringen
Producten geleverd door Wesealit voldoen aan hoge eisen. Een greep uit de diverse mogelijkheden waarmee dit tot stand komt. Vraag naar de opties of vertel ons uw specifieke certificeringswensen.