Industrieën

“Een betrouwbare partner die u kan ontzorgen op afdichtingsgebied’’

Hieronder slechts een greep uit de industrieën die wij voorzien. Wesealit is operationeel in iedere industrietak en werkt samen met zowel eindgebruikers als OEM’ers.

Chemie
In de (petro)chemische industrie zijn hoogwaardige mechanical seals essentieel.
Bekijk industrie
Dredging
Denk bij mechanical seals voor toepassingen als dredging.
Bekijk industrie
Food
De voedingsmiddelenindustrie is een van de grootste afnemers van mechanical seals.
Bekijk industrie
Olie & gas
De olie- en gasindustrie is een van 's werelds grootste gebruikers van seals.
Bekijk industrie
Papierindustrie
Deze branche profiteert aanzienlijk van de voordelen van mechanical seals.
Bekijk industrie
Waterindustrie
Voor ons waterlandschap zijn asafdichtingen essentieel.
Bekijk industrie

Bij Wesealit hebben we jarenlange ervaring in verschillende industrietakken, waaronder de (petro)chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie, olie- en gasindustrie, papierindustrie, waterindustrie en baggerindustrie. In al deze diverse industrieën worden er verschillende soorten mechanical seals, pompen en andere afdichtingen gebruikt.

We bieden een breed scala aan mechanical seals, waaronder rubberen balg seals (rubber bellow), metalen balg seals (metal bellow), enkele veer seals (single spring), sinus veer seals (super sinus/wave spring), multispring seals, reactor seals (agitator), en zowel enkel cartridge mechanical seals als dubbel cartridge mechanical seals. Elk van deze seals heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten.

Daarnaast bieden we ook verschillende materialen voor de loopvlakken van de seals, zoals Siliciumcarbide (Silcar), koolstof (Carbon),Antimone-Carbon, Wolframcarbide (Tungsten), Inox (RVS) en Keramiek (Ceramic).We hebben ook diverse o-ringsoorten beschikbaar, zoals FKM (Viton), FFKM, EPDM, NBR, FEP en meer. Hierdoor hebben we een eindeloze selectie aan mogelijkheden die in vrijwel elke maatvoering kunnen worden gemaakt, zowel metrisch als inch.

Onze expertise ligt in het samenstellen van de juiste typesen materiaalcombinaties voor de specifieke industrie waarin u actief bent. We begrijpen dat elke industrie zijn eigen unieke eisen en uitdagingen heeft, daarom streven wij ernaar om de beste oplossingen te bieden die aan uw behoeften voldoen.

Bij Wesealit kunt u rekenen op kwaliteit en vakmanschap. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige mechanical seals en afdichtingen die voldoen aan de strengste normen. Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw toepassing.